Villa Mansay Chardonnay Colombard

De Villa Mansay Chardonnay Colombard is een fantastische Chardonnay met een klein vleugje Colombard. Deze Villa Mansay is een heerlijke volle Chardonnay met een zacht botertje en een uitdagend kruidje in de afdronk. Overtuig jezelf van de kwaliteit.
  • Zacht & Fruitig
  • Jaar: 2019
€ 7,98
Naam:
Villa Mansay Chardonnay Colombard
Land van herkomst
Frankrijk
Categorie:
Witte wijn
Druiven:
Chardonnay , Colombard
Smaakprofiel
Zacht & Fruitig
Jaar
2019

Villa Mansay Chardonnay Colombard

De Villa Mansay Chardonnay Colombard uit Frankrijk is een fantastische Elegante Chardonnay met een klein vleugje Colombard. Deze Chardonnay is heerlijk vol en heeft een zacht botertje. Daarnaast heeft hij door de Colombard druif een uitdagend kruidje in de afdronk. Overtuig jezelf van de kwaliteit.

Eigen Import

Villa Mansay Chardonnay is één van de vele wijnen die wij zelf importeren. Deze wijn kwamen we, inmiddels 4 jaar geleden, tegen op de grootste wijnbeurs van de wereld. Waar we jaarlijks naartoe gaan om ons assortiment uit te breiden. Wij waren meteen overtuigd van de uitzonderlijke prijs/kwaliteit van deze wijn. Hierom besloten wij de wijn direct bij de importeur af te nemen. Naar onze verwachting wordt deze heerlijke Chardonnay Colombard combinatie goed ontvangen door onze klanten. Kortom een geweldig glas wijn met een uitzonderlijke prijs/kwaliteit.

Wijnhuis Villa Mansay


De Villa Mansay wijnen zijn afkomstig van een samengestelde coöperatie van wijnboeren genaamd “Les Vignerons de Narbonne” vrij vertaald in “De wijnboeren van Narbonne”. Narbonne is een stad in Frankrijk gelegen in het Languedoc gebied. De 330 leden van de coöperatie hebben totaal 2500 hectares land ter beschikking. De bodem met veel kalk en leem, bedekt met rolkeien is uitermate geschikt voor de wijnbouw. Naast de Villa Mansay Chardonnay heeft Villa Mansay ook de Cabernet-Grenache Rosé en de Cabernet Syrah Rode wijnen.

Languedoc

Lanquedoc -Rousillon is een gebied waar de laatste 2 decennia de wijnbouw in op hoge snelheid aan het ontwikkelen is. Veel boeren werken goed samen met bedrijven die ze begeleiden in de wijngaard, met het wijnmaken en het aan de man brengen van de wijn. Door de ontstane grotere schaalgrootte en expertise is het gelukt om uitstekende betaalbare wijn te maken die nu over de hele wereld worden gerespecteerd.
villa-mansay-chardonnay-close-up