The V Rosé

De V Rose is een rosé uit Spanje. Met de, zo uit de Provence geliefde, zalmroze kleur. Zuiver van geur met vooral fris klein rood fruit en bloemetjes. Intens van smaak met wederom veel delicaat rood fruit, een frisse zuurgraad en een subtiele, vriendelijke zoetheid.

V Rose wordt gemaakt in de Bodega, gelegen in een eeuwenoud Spaans wijngebied, en produceert wijnen onder de DO Valencia. V-Rose dankt zijn unieke karakter aan een microklimaat met mediterrane invloeden. Alle V-Makers hebben er alles aan gedaan om een ​​wijn te produceren voor iedereen die graag iets speciaals deelt met hun beste vrienden en familie. De boodschap is simpel; Enjoying Moments X Sharing Memories.
  • Fruitig & Elegant
  • Jaar: 2019
€ 12,98
Naam:
The V Rosé
Land van herkomst
Spanje
Categorie:
Rosé
Druiven:
Bobal
Smaakprofiel
Fruitig & Elegant
Jaar
2019

The V Rose

De V Rose is een hip ogende rosé uit Spanje. Met de zo uit de Provence geliefde zalmroze kleur. Zuiver van geur met vooral fris klein rood fruit en bloemetjes. Intens van smaak met wederom veel delicaat rood fruit, een frisse zuurgraad en een subtiele, vriendelijke zoetheid.

Herkomst V Rose

V Rose wordt gemaakt in de Bodega, gelegen in een eeuwenoud Spaans wijngebied, en produceert wijnen onder de DO Valencia. V Rose dankt zijn unieke karakter aan een microklimaat met mediterrane invloeden. Alle V-Makers hebben er alles aan gedaan om een ​​wijn te produceren voor iedereen die graag iets speciaals deelt met hun beste vrienden en familie. De boodschap is simpel; Enjoying Moments X Sharing Memories.

Gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee, biedt Valencia een perfecte combinatie van traditie en moderniteit, geëvolueerd zonder zijn historische wortels op te geven. De stad verrast je met zijn mix van oude en avant-gardistische architectuur, de koninklijke jachthaven, kilometerslange stranden, groene voetgangersgebieden die de stad van oost naar west doorkruisen. Valencia staat bekend om zijn heerlijke wijn en eten, de gastvrijheid en het plezier van al het goede in het leven. De grote verscheidenheid aan lokale producten en traditionele lekkernijen verklaart waarom de inwoners van Valencia zo bekend staan ​​om hun liefde voor geweldige wijnen en lekker eten.

De Smaak

De V Rose heeft een mooie lichte kleur die naar mooie momenten verlangt. In de neus een schoon gehemelte van rood fruit en bloemen. Intense mondvulling met een delicate fruitbalans, zuivere frisse zuurgraad en vriendelijke zoetheid. De zuurgraad, fruit en zoetheid leidt tot een lange afdronk. Het combineren van eten is verrassend lekker met schaaldieren, bellota, groenten, zachte kaas, paella.

De vleermuis

Historisch gezien is de vleermuis de beschermer van de rijstvelden in Valencia. Voor de Valencianen is rijst gelijk aan paella! De vleermuis is daarom een ​​icoon dat geluk en voorspoed symboliseert. Je vindt de afbeelding van de vleermuis terug in het logo van de voetbalclub van Valencia en in de ornamenten van historische gebouwen. Met trots draagt ​​onze V Rose de “V” van Valencia in de vorm van een vleermuis.
v-rose-close-up