Terres de Berne Provence Rose

De Terres de Berne Provence Rose heeft een prachtige balans tussen droog en fruit. Toegankelijk, elegant met milde tonen van rood fruit. Heel populair in Monaco waar de Rich and Famous van deze elegante rosé genieten.

Ook verkrijgbaar als doos aanbieding!
  • Fruitig & Elegant
  • Jaar: 2019
€ 15,98
Naam:
Terres de Berne Provence Rose
Land van herkomst
Frankrijk
Categorie:
Rosé
Druiven:
Syrah , Grenache , Cinsault
Smaakprofiel
Fruitig & Elegant
Jaar
2019

Terres de Berne Rose

Terres de Berne Rose wordt gemaakt door Chateau de Berne. Dit Chateau is een onderdeel van de MDCV groep. Deze groep is eigenaar van vier Chateaus in de het AOP Provence gebied. Alle vier met maar 1 specialiteit; ROSÉ. Met totaal 300 hectare wijnbouwgrond, 200 jaar ervaring, unieke kennis over het ‘blenden’ van de verschillende druivenrassen voor de mooiste rosé en investeringen van in totaal 100 miljoen kan je er bijna niet omheen dat dit een bedrijf is die de rosé in het DNA heeft zitten. Waar de meeste Provence rosé flink wat Citrus hebben heeft de Terres de Berne Rose dat niet. Het is een Rosé die een prachtige Balance heeft tussen droog en fruit. Een heel toegankelijke elegante wijn met milde tonen van rood fruit. Het is een populaire Rosé in Monaco waar de Rich and Famous van deze soepele elegante Rosé Genieten. De zachte zalm/oud roze kleur maakt dat je opslag verliefd wordt op deze wijn.

De luxe van de Provence

Je kan er niet omheen, de Provence is ongeëvenaard in het maken van de specifieke Provence rosé. Goede kopieën zijn zelfs niet eens te vinden. In de samenhang met de bijzonder verleidelijke zalmoranje kleur en de uitermate mooie vormgegeven flessen geven het geheel een zeer luxe uitstraling. Algemeen worden ze gezien als de beste rosé wijnen van de wereld en altijd prominent aanwezig in de clubs en feesten in de mondaine badplaatsen langs de Middellandse zee. Hier praten we niet meer over een roseetje maar over ROSÉ.

En Chateau de Berne doet er nog een schepje bovenop. In een oude door de Romeinen gebouwd chateau is ook nog eens een 5 sterren hotel gevestigd én een Michelin ster restaurant. Welkom in de luxe van de Provence.

Andere Chateau de Berne wijnen

De Chateau de Berne serie bestaat niet alleen uit deze heerlijke Terres de Berne Rose, maar ook uit de Terres Romance Rose.

Terres de Berne Aanbieding!

Wij hebben een speciale dooskorting op de Chateau de Berne wijn. Bij de aankoop van 6 flessen Terres de Berne Rose krijgt u van ons een fles gratis! De doosaanbieding is HIER te bestellen.
terres-berne-rose-zwembad