6x Calusari Pinot Noir ̶€̶3̶3̶

Pinot Noir is een grote druif in de Bourgogne. Deze druif levert een mooie droge volle maar niet al te zware wijn op. Voor de wijndrinker die graag bourgogne drinkt is dit een geweldige wijn. Ervaar zelf de geweldige prijs/kwaliteit van deze wijn.

Ook verkrijgbaar per stuk
  • Licht & Soepel
  • Jaar: 2019
€ 30,00
Naam:
6x Calusari Pinot Noir ̶€̶3̶3̶
Land van herkomst
Roemenië
Categorie:
Doos aanbiedingen!
Druiven:
Pinot Noir
Smaakprofiel
Licht & Soepel
Jaar
2019

Calusari Pinot Noir

Calusari Pinot Noir uit Roemenië. Pinot Noir is een grote druif in de Bourgogne. Deze druif levert een mooie droge volle maar niet al te zware wijn op. Voor de wijndrinker die graag bourgogne drinkt is dit een geweldige wijn. Ervaar zelf de geweldige prijs/kwaliteit van deze wijn.

De kwaliteit van deze Pinot Noir van Calusari is mede zo goed omdat de wijngaard is voorzien van hoge kwaliteit Franse en Italiaanse wijnstokken. Natuurlijk worden de Franse wijnstokken gebruikt voor de Pinot Noir, we kennen allmeaal de Pinot Noir's uit de Bourgogne. Goddelijk!

Wijnland Roemenië

Roemenië nieuw wijnland? Het is een land met een lange historie. De legende gaat dat de wijngod Bacchus zijn jeugd hier heeft doorgebracht. De wijnindustrie kreeg in de 18e eeuw een impuls door de Duitsers die emigreerde van Bavaria naar dit gedeelte van Roemenië. Ze namen nieuwe technologie en werklust mee dat vandaag de dag nog steeds aan de basis staat van het succes van het wijnhuis van de Calusari Pinot Noir, Cramele Recas. De wijngaarden, 600 hectaren groot, zijn aan het begin van de 21e eeuw herplant met de beste kwaliteit wijnstokken. De vinificatie ruimtes zijn modern en efficiënt en het team van wijnmakers staat onder leiding van de Australische Hartley Smithers en de Spaanse Nora Iriate. Hierdoor worden de wijnen van Cramele Recas wereldwijd geroemd om zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Andere Calusari wijnen

De Calusari serie bestaat niet alleen uit deze heerlijke Calusari Pinot Noir, maar ook uit de Calusari Pinot Grigio én Calusari Pinot Grigio Rosé.

Calusari Pinot Noir Aanbieding!

Wij hebben een speciale dooskorting op de Calusari wijnen. Bij de aankoop van 6 flessen Calusari Pinot Noir krijgt u van ons een halve fles gratis! De doosaanbieding is HIER te bestellen.
calusari-pinot-noir-close-up